Η Red Bull έκανε μυστικά το shakedown της RB18

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Red Bull Racing αποκάλυψε το livery που θα φέρει το νέο της μονοθέσιο, το οποίο είχε τοποθετήσει πάνω σε ένα demo μονοθέσιο. Αυτό δεν αποκάλυπτε τίποτα από τον σχεδιασμό του πραγματικού της μονοθέσιου, με την αυστριακή ομάδα να θέλει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της.

Επιπλέον, η Red Bull δεν έκανε γνωστό το πότε θα έκανε το shakedown της RB18, αλλά αναφορές λένε ότι η ομάδα είχε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου, ώστε να κάνει κρυφά το shakedown χθες, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στη πίστα του Silverstone.

https://youtu.be/k3y5mZqk2kQ

Οι αναφορές αυτές επιβεβαιώνονται από ένα ντόπιο μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε ότι ένα μονοθέσιο της Formula 1 γυρνούσε στο Silverstone την Πέμπτη, ενώ το ιδιωτικό jet του Max Verstappen πέταξε στις 9:30 το πρωί από τις Κάννες, προς το αεροδρόμιο του Cranfield, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Milton Keynes και το Silverstone.

Επίσης κυκλοφόρησε και ένα κακής ποιότητας video με το μονοθέσιο να δοκιμάζεται στη πίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μονοθέσιο της Red Bull φέρει μια ιδιαίτερη και μοναδική εμπρός αεροτομή, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει τη μυστικότητα της ομάδας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τη νέα RB18.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...