Επίσημο: Red Bull RB18

Σχετικά άρθρα

H Red Bull Racing μόλις αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022. Το όνομα αυτού είναι RB18, με την αυστριακή ομάδα να προχωρά από την επιτυχημένη RB16B του 2021, κάτι που σημαίνει ότι η RB17 δεν θα υπάρξει ποτέ.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθέσιο έγιναν στο Red Bull Racing Technology Campus στο Milton Keynes της Αγγλίας, έδρα της ομάδας, με τη Red Bull να ανακοινώνει επιπλέον ότι η Oracle γίνεται χορηγός τίτλου.

Δουλεύοντας με την Oracle, η ομάδα είπε ότι αύξησαν τον αριθμό των προσομοιώσεων που έτρεξαν 1.000 φορές για να βελτιώσουν την ακρίβεια των προβλέψεών τους. O Christian Horner ανέφερε κατά την παρουσίαση ότι το μονοθέσιο που θα δούμε στον πρώτο αγώνα, στο Bahrain, θα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό των φωτογραφιών.

Η Oracle Red Bull Racing διατηρεί το ίδιο οδηγικό δίδυμο, καθώς δίπλα στον Max Verstappen -το μονοθέσιου του οποίου θα φέρει τον αριθμό #1- θα βρεθεί για δεύτερη χρονια ο Sergio Perez.

Το αξιοσημείωτο νέο είναι ότι η Honda θa συνεχίσει να προμηθεύει με τα power units της τις Red Bull και AlphaTauri μέχρι το 2025. Η ιαπωνική εταιρία ανέβασε μια φωτογραφία στη σελίδα της στο facebook, που αναφέρει Ευχαριστούμε F1, και παρότι δεν υπάρχει το λογότυπο της Honda πάνω στο μονοθέσιο, στο πίσω μέρος του καλύμματος του κινητήρα βλέπουμε το HRC, που είναι τα αρχικά του Honda Racing Corporation.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr