Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του μακρύτερου αυτοκινήτου του κόσμου και τα βραβεία Γκίνες το παρουσιάζουν. Πρόκειται για το ” The American Dream” που βασίζεται στην  Cadillac Eldorado του 1976 και κατασκευάστηκε το 1986 από τον Jay Ohrberg, αλλά για πολλά χρόνια είχε αφεθεί στη τύχη του σε μια αποθήκη στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο συλλέκτης Michael Dezer το αγόρασε το 2019 και οι εργασίες αποκατάστασης του αυτοκινήτου ξεκινήσαν το 2020 και κόστισαν περίπου 250.000 δολάρια. Το εξωτερικό και το εσωτερικό αναβαθμίστηκαν, οι δύο V8 κινητήρες του επισκευάστηκαν πλήρως, ενώ αναβαθμίσεις έγιναν στην πισίνα, στο γήπεδο μίνι γκολφ αλλά και στο τζακούζι που διαθέτει το αυτοκίνητο.

Το όχημα έχει μήκος 30,54 μέτρων, έχει 26 τροχούς και μπορεί να μεταφέρει έως και 75 άτομα στο εσωτερικό του. Διαθέτει επίσης στρώμα νερού, τραπέζι μπιλιάρδου, ενώ έχει και ελικοδρόμιο στο πίσω μέρος.

Το αυτοκίνητο δεν θα κυκλοφορήσει στους δρόμους, μιας και θα πάρει την θέση του ως έκθεμα στο ο μουσείο αυτοκινήτων Dezerland Park λίγο έξω από το Ορλάντο της Φλόριντα.