Τόσο χάνει από τον μισθό του ο Έλληνας για να βάλει βενζίνη

Σχετικά άρθρα

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα οι τιμές των καυσίμων να αυξηθούν σημαντικά και να ξεπεράσουν ακόμη και τα 2,2 ευρώ ανά λίτρο. Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ για την αγορά 60 λίτρων βενζίνης ο μέσος Έλληνας χάνει το διπλάσιο ποσοστό του – μέσου- μισθού του από τον Γερμανό.

Για να βάλει δηλαδή 60 λίτρα βενζίνης το μήνα, θα χάσει το 5,58% του μέσου μηνιαίου μισθού του. Ο Γερμανός θα χάσει το 2,92% ενώ ο Αμερικανός το 1,22%. Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με τις χώρες της Ευρώπης, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, πιο πάνω από τους Εσθονούς, τους Λετονούς και τους Λιθουανούς.

Στην κορυφή είναι ο Έλληνας που δαπανά το 5,58% του μισθού του. Ακολουθεί ο Σλοβάκος με το 5,33%, ο Πορτογάλος με το 5,27%, ο Εσθονός με το 4,96%, ο Λετονός με το 4,81%, ο Βρετανός με το 3.11% και τέλος ο Γερμανός με το 2,92%.

Ο Μεξικανός ξοδεύει το 4,78% του μηνιαίου μισθού για 60 λίτρα βενζίνης, ενώ τα λιγότερα ξοδεύει ο Αμερικανός με το 1,22% του μηνιαίου μισθού του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...