Το Hyundai Staria και σε έκδοση camper

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai προσφέρει το Staria και σε έκδοση camper, με το Staria Lounge Camper να διαθέτει μεταξύ άλλων μια ηλεκτρικά αναπτυσσόμενη σκηνή οροφής, μέσα στην οποία υπάρχει ένα στρώμα αέρα. Επιπλέον, το όχημα εξοπλίζεται με ψυγείο 36 λίτρων, νεροχύτη, πτυσσόμενο τραπέζι, χημική τουαλέτα και ενσωματωμένα πλαϊνά ράφια. Επίσης υπάρχει ντουζ, κουνουπιέρα και ηλεκτρικά πτυσσόμενη τέντα.

Μηχανικά, προσφέρεται με τον 2,2-λίτρων VGT diesel κινητήρα απόδοσης 177 ίππων με 431 Nm ροπής Επίσης υπάρχει και ο 3,5-λίτρων MPI Smartstream απόδοσης 272 ίππων με 331 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το Hyundai Staria Lounge Camper ξεκινά στη Νότια Κορέα από τα 49.740.000 γουάν (37.130 ευρώ) και φτάνει έως τα 68.580.000 γουάν (51.195 ευρώ).

Στις σχετικές ειδήσεις η Hyundai Mobis παρουσιάζει το Comfi Cockpit, μια πρωτότυπη ιδέα ενός φουτουριστικού εσωτερικού που μας δίνει μια ιδέα για το πως θα μοιάζουν τα εσωτερικά των μελλοντικών μοντέλων της κορεατικής εταιρίας.

Η λέξη Comfi προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Convenient & Comfortable, Optimized, Movable, Functional και Illuminated”, με την κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι 12,3″ και να είναι κινητή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Η Hyundai ανανεώνει ξανά το i30

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου facelift του i30, η Hyundai παρουσίασε σήμερα μια ακόμη ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, που συνεχίζει να διατίθεται...
Autoblog.gr