Με δύο κινητήρες το Hyundai Staria

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έδωσε τις αναλυτικές λεπτομέρειες του Staria, του νέου της βαν που θα αντικαθιστά τα H1/Starex/iMax. Το Staria είναι σχεδιασμένο τόσο για οικογένειες όσο και για επιχειρήσεις, με την εταιρία να αναφέρει ότι παρέχει εξαιρετική άνεση και ευκολία, κάτι που θα κάνει το Staria ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικογενειακή χρήση. Προσφέρει μια σειρά ρυθμίσεων για τα καθίσματα, που μετατρέπεται από 2θέσιο έως 11θέσιο, ενώ η έκδοση Premium διατίθεται σε 7, 9 και 11 θέσεις.

Το minivan διαθέτει φουτουριστικό εξωτερικό σχεδιασμό, με την Hyundai να αναφέρει ότι το μοντέλο σχεδιάστηκε από μέσα προς τα έξω, μια νέα μεθοδολογία σχεδιασμού για τη μελλοντική κινητικότητα, που ξεκινά τη διαδικασία σχεδιασμού με το εσωτερικό και την επεκτείνει στο εξωτερικό. Αυτή είναι η απάντηση της Hyundai στις πρόσφατες αλλαγές στις ανάγκες των καταναλωτών που δίνουν προτεραιότητα στη χρήση του εσωτερικού χώρου.

Έχει μήκος 5,253 μέτρα, πλάτος 1,997 μέτρα, ύψος 1,99 μέτρα και μεταξόνιο 3,273 μέτρα, με τον χώρο αποσκευών να μπορεί να φτάσει έως και τα 5.000 λίτρα μετά την αναδίπλωση των καθισμάτων.

Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία τονίζει ότι το Staria μοιάζει με διαστημόπλοιο, όπου στο εμπρός μέρος κυριαρχείται από μια μεγάλη LED λωρίδα που διατρέχει το πλάτος από φτερό σε φτερό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τοποθετημένα χαμηλότερα και στα άκρα της μεγάλης μάσκας. Στο προφίλ, μπορούμε να δούμε δύο συρόμενες πίσω πόρτες, πολύ μεγάλα παράθυρα, ψηλή οροφή και κάθετα τοποθετημένα πίσω φώτα, που αποτελούνται από πολλά LED (Parametric Pixel), όπως αυτά του Ioniq 5.

Στο εσωτερικό, εμπνευσμένο από το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου, το Staria προσφέρει “μια πολυτελή αίσθηση και χαλαρό χώρο”. Η καμπίνα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που βρίσκεται ψηλά και στη μέση του ταμπλό, ενώ ο οδηγός έχει μπροστά του μια οθόνη 10,25 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Μηχανικά προσφέρεται με τον 2,2-λίτρων VGT diesel κινητήρα απόδοσης 177 ίππων με 431 Nm ροπής, που συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης υπάρχει και ο 3,5-λίτρων MPI Smartstream απόδοσης 272 ίππων με 331 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...