Wolff: Βρήκαμε αρκετές κατευθύνσεις για τη βελτίωση του μονοθεσίου

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff αποκάλυψε πως η Mercedes έχει βρει “αρκετές κατευθύνσεις” για τη βελτίωση του φετινού μονοθεσίου, λύσεις που θα δοκιμαστούν στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, στο περιθώριο του Grand Prix του Μαϊάμι.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς ο αγώνας στην Imola. Ο George έκανε εξαιρετική δουλειά για να τερματίσει 4ος, αλλά στον Lewis δεν του δώσαμε τα εργαλεία ή τη θέση στη πίστα για να δείξουμε τον πραγματικό του ρυθμό.

Από τότε που επιστρέψαμε από την Ιταλία, μάθαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε από το Σαββατοκύριακο του GP της Ίμολα και παράλληλα η μάθησή μας συνεχίστηκε στην αεροδυναμική σήραγγα και στις προσομοιώσεις.

Έχουμε βρει πολλές κατευθύνσεις για τη βελτίωση του μονοθεσίου και θα διεξάγουμε δοκιμές στο Μαϊάμι για να συσχετίσουμε αυτές τις προσομοιώσεις και ελπίζουμε να επιβεβαιώσουμε την πορεία ανάπτυξης για τους επόμενους αγώνες.

Και οι δύο οδηγοί εργάζονταν στον προσομοιωτή πριν από το Μαϊάμι και τα εργοστάσια ήταν απασχολημένα με την παραγωγή αναβαθμίσεων για τους επόμενους αγώνες.

Μου έρχεται στο μυαλό η ρήση “οι ήρεμες θάλασσες δεν κάνουν καλούς ναυτικούς”. Αυτή η ομάδα έχει δείξει την ανθεκτικότητά της εδώ και πολλά χρόνια και το δύσκολο ξεκίνημα αυτής της σεζόν αναζωπύρωσε την σπίθα κάθε μέλους της ομάδας, που είναι αποφασισμένο να διορθώσει τη κατάσταση.

Για την πίστα του Μαϊάμι ο Wolff είπε:

Το Μαϊάμι είναι μια συναρπαστική νέα πρόκληση και ένα βήμα στο άγνωστο. Η πίστα φαίνεται απαιτητική, με έναν συνδυασμό στροφών χαμηλής και υψηλής ταχύτητας, και πρόκειται να αποτελέσει μια εντυπωσιακή έκθεση για το άθλημα στην αυξανόμενη βάση των θαυμαστών μας στις ΗΠΑ.

Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι για ένα φανταστικό γεγονός και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...