Αυτό το GR Yaris έχει δύο προηγούμενους ιδιοκτήτες, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο Christian von Koenigsegg, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της σουηδικής εταιρείας υπεραυτοκίνητων, ενώ πήρε για πρώτη φορά πινακίδες κυκλοφορίας το Δεκέμβριο του 2020. Έκτοτε έχει διανύσει 10.730 χλμ., και τώρα βρίσκεται προς πώληση μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας από το Collecting Cars.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υψηλότερο bid ανέρχεται σε €30.750, ενώ απομένουν τέσσερις ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το ιαπωνικό hothatch είναι βαμμένο σε μαύρο Precious Black χρώμα και διαθέτει το Circuit Pack. Αυτό προσθέτει στο αυτοκίνητο εμπρός και πίσω διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης Torsen, αναβαθμισμένη ανάρτηση και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Ακόμα, πατάει σε σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, που ντύνονται με με τα Pilot Sport 4S ελαστικά της Michelin.

Μηχανικά, ο τρικύλινδρος 1.600αρης turbo κινητήρας αποδίδει 261 άλογα και 360 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.