Για 4η συνεχόμενη χρονιά δεν θα διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη, με τους διοργανωτές να δηλώνουν πως θα επικεντρωθούν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ, η οποία θα διεξαχθεί στη Ντόχα κάποια στιγμή τον Νοέμβριο του 2023.

Στην ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές εξηγούν τους λόγους που αποφάσισαν να μην διεξαχθεί η έκθεση της Γενεύης ούτε το 2023:

Λόγω της αβεβαιότητας στην παγκόσμια οικονομία και στη γεωπολιτική, καθώς και των κινδύνων που σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας, οι διοργανωτές αποφάσισαν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον προγραμματισμό της εκδήλωσης στη Ντόχα το 2023.

Η ομάδα μας εργάστηκε πολύ σκληρά για να διασφαλίσει ότι θα γινόταν τόσο η έκθεση στη Γενεύη όσο και στη Ντόχα. Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, πολλές μάρκες δεν είναι σε θέση να δεσμευτούν πως θα συμμετέχουν σε μια έκθεση στην Ευρώπη το χειμώνα.

Μετά την αξιολόγηση όλων των στοιχείων, κατέστη σαφές πως η έκθεση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Γενεύη το 2023. Για τις εταιρίες που ήθελαν να συμμετάσχουν στην έκθεση της Γενεύης, στους θαυμαστές και στους πιστούς επισκέπτες, λυπούμαστε που έπρεπε να αποφασίσουμε να ακυρώσουμε την έκθεση του 2023.

Η έκθεση της Γενεύης του 2023 ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου.