Νοίκιασε αυτοκίνητο για 3 ημέρες. Την χρέωσαν με 8.000 δολάρια επειδή υποτίθεται πως έκανε 36.000 χλμ

Σχετικά άρθρα

Η Giovanna Boniface δεν μπορούσε να πιστέψει το ποσό που της χρέωσε μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων για 3 ημέρες. Η γυναίκα από τον Καναδά είχε νοικιάσει ένα GMC Yukon Denali από τα γραφεία της Avis στο αεροδρόμιο του Τορόντο και διύνησε περίπου 300 χιλιόμετρα.

Όταν επέστρεψε το αυτοκίνητο και ενώ ετοιμαζόταν να πάρει την πτήση της για το Παρίσι, διαπίστωσε ότι την είχαν χρεώσει 8.000 δολάρια. Η γυναίκα θεώρησε πως πρόκειται για λάθος και δεν πήγε στο γραφείο της εταιρίας στο αεροδρόμιο γιατί θα έχανε την πτήση της. Έτσι τηλεφώνησε στο γραφείο της εταιρίας στο αεροδρόμιο αλλά κανείς δεν το σήκωνε και στη συνέχεια κάλεσε στα κεντρικά της εταιρίας.

Ενώ προσπαθούσε να μιλήσει με κάποιο προϊστάμενο η γραμμή έπεσε και στη συνέχεια δεν είχε χρόνο να ξανακαλέσει μιας και έπρεπε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Αφού προσγειώθηκε στο Παρίσι κάλεσε στα κεντρικά της Avis, αλλά οι υπάλληλοι της έλεγαν πως δεν μπορεί να γίνει.

Κι αυτό διότι, κατά την εταιρεία, χρεώθηκε με 25 σεντς το χιλιόμετρο και υπολόγισαν ότι διήνυσε 36.482 χιλιόμετρα, κάτι λιγότερο από την περίμετρο της Γης! Η γυναίκα μάλιστα δεν μπόρεσε να ακυρώσει τη μεταφορά χρημάτων ούτε από τη Visa, μιας και δεν μπορούσε να αμφισβητήσει τη συναλλαγή καθώς η χρέωση εξακολουθούσε να είναι εκκρεμής.

Απελπισμένη, η γυναίκα δημοσιοποίησε τη κατάσταση της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λέγοντας πως θα έπρεπε να οδηγεί συνεχόμενα για σχεδόν 73 ώρες με ταχύτητα περίπου 500 χλμ/ώρα για να διανύσει τα 36.482 χλμ μέσα σε τρεις ημέρες.

Αφού το θέμα έγινε viral, η εταιρία την κάλεσε μετά από εννέα ημέρες αναγνωρίζοντας το λάθος, λέγοντας πως οι επιπλέον χρεώσεις θα της επιστραφούν. Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ζήτησε συγνώμη από την Boniface για το λάθος και πως έχει επιστρέψει ήδη το ποσό. Υποστήριξε πως έγινε ένα λάθος στην απόδειξη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πώς έγινε το λάθος.

ΠηγήThe Guardian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...