Ναρκωτικά αξίας 107 εκατ. ευρώ βρέθηκαν κρυμμένα σε μια κλασική Bentley

Σχετικά άρθρα

Μια Bentley S2 του 1960 που στάλθηκε από τον Καναδά στην Αυστραλία βρέθηκε να κουβαλά μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη αξίας μεγαλύτερη των 107 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αυστραλιανή συνοριακή αστυνομία σκάναρε με ακτίνες X ένα κοντέινερ που περιείχε την Bentley S2 του 1960 και εντόπισε έκπληκτη πως μέσα της είχαν επιμελώς κρυφτεί 161 κιλά μεθαμφεταμίνης και 30 κιλά κοκαΐνης.

Αντί να κατασχέσει το αυτοκίνητο, η αστυνομία το άφησε να συνεχίσει για τον τελικό του προορισμό ώστε να πιάσει τους εμπόρους ναρκωτικών. Με τον τρόπο αυτό συνέλαβε 2 άτομα, 22 και 23 ετών που κατηγορούνται μεταξύ άλλων για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από επιπλέον έρευνες, οι αρχές βρήκαν μέσα σε ένα Toyota Prado 2,2 κιλά μεθαμφεταμίνης και περισσότερα από 1,1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (760.000 ευρώ) σε μετρητά. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνεπιβάτης του Prado, 25 ετών και οι δύο, συνελήφθησαν και αυτοί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...