Η VW παρουσίασε τα ID. Xtreme Concept και ID.5 GTX Xcite

Σχετικά άρθρα

To ID. Xtreme Concept και ID.5 GTX Xcite παρουσίασε σήμερα η VW, με τα μοντέλα να βασίζονται στα ID.4 GTX και ID.5 GTX αντίστοιχα. Το πρώτο είναι στραμμένο για εκτός δρόμου διαδρομές, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες του να αποδίδουν 388 άλογα. Υπάρχουν εκτός δρόμου ελαστικά, με την απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί.

Επιπλέον υπάρχει προστατευτική μπάρα για τον μπροστά προφυλακτήρα, πρόσθετα LED φώτα στην οροφή και νέος πίσω προφυλακτήρας. Το πάτωμα προστατεύεται από ένα αλουμινένιο κάλυμμα, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara επενδύσεις, νέα καθίσματα και πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Το ID.5 GTX Xcite αποτελεί μια δημιουργία 14 μαθητευόμενων της Volkswagen Sachsen και έχει vegan εσωτερικό με Alcantara επενδύσεις, ενώ είναι βαμμένο σε ένα πράσινο ματ χρώμα με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Οι σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες είναι 22″, με το ηχοσύστημα του να αποδίδει 2000 Watt. Επίσης έχει στο πορτμπαγκάζ του ένα ηλεκτρικό πατίνι Teamgee H5 ώστε ο οδηγός να το χρησιμοποιεί από τον χώρο στάθμευσης μέχρι τον προορισμό του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...