Binotto: Να επιβληθεί ποινή στη Red Bull που να εμποδίσει την ικανότητα ανάπτυξης του μονοθεσίου της

Σχετικά άρθρα

Με την FIA να μην ανακοινώνει μέχρι σήμερα ποια θα είναι η ποινή που θα επιβάλει στη Red Bull σχετικά με τη παραβίαση του budget cap του 2021, o Mattia Binotto κρίνει πως δεν θα ήταν σωστό να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης πόντων και έτσι κατά συνέπεια ο Max Verstappen να χάσει το περσινό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύει πως πρέπει να εφαρμοστεί τέτοια ποινή που θα εμποδίζει την ικανότητα ανάπτυξης του μονοθεσίου της Red Bull.

Όπως είπε:

Ανεξάρτητα από την ομάδα και την κατάσταση που πρέπει να αναλυθεί, πιστεύω ότι είναι δύσκολο να έρχομαι την επόμενη χρονιά και να αντιστρέφω το αποτέλεσμα ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος μετά από μάχες στη πίστα και όλες τις τελετές και τους εορτασμούς να έχουν γίνει. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι είναι ειλικρινά βιώσιμο.

Ποια είναι τα χρήσιμα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να ενεργήσουμε; Νομίζω ότι αν μια ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή, είχε ένα πλεονέκτημα ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα από τις άλλες, μπορεί να έχει ένα πλεονέκτημα απόδοσης που παραμένει στις επόμενες σεζόν και είναι προφανές ότι δεν εξαφανίζεται σε έναν μόνο αγώνα.

Έτσι η η καλύτερη ποινή εκτός από την οικονομική που πρέπει να υπάρχει, θα πρέπει να οδηγήσει και σε επιβράδυνση της εξέλιξης του μονοθεσίου γιατί διαφορετικά το πλεονέκτημα θα παραμείνει τα επόμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε χωρίς να έχουμε ίσα μέσα. Κατά τη γνώμη μου, εν ολίγοις, πρέπει να υπάρχει μια ποινή που να εμποδίζει την ικανότητα ανάπτυξης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr