Ανακαλούνται 504 Toyota Yaris Hybrid στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

504 Yaris Hybrid Electric ανακαλεί η Toyota στην Ελλάδα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 7 Ιουλίου και 13 Νοεμβρίου 2020. Στα εμπλεκόμενα οχήματα, ενδέχεται κατά τη διάρκεια απότομης επιτάχυνσης να υπάρξει στιγμιαία ολίσθηση στον αποσβεστήρα στην είσοδο της μετάδοσης του υβριδικού συστήματος και το υβριδικό σύστημα να μην εισέλθει σε κατάσταση ασφαλούς οδήγησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανάψουν οι προειδοποιητικές λυχνίες και το υβριδικό σύστημα θα απενεργοποιηθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στον πλησιέστερο του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota, προκειμένου να γίνει ο επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του υβριδικού συστήματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...