Ο Patricio “Pato” O’Ward είναι ένας Μεξικανός επαγγελματίας οδηγός αγώνων, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του IndyCar για την Arrow McLaren SP. Το προηγούμενο Σάββατο και στην ίδια εκδήλωση που 82χρονος Mario Andretti οδήγησε την McLaren MP4-28, ο O’Ward είχε την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στη ζωή του μέσα στο cockpit της ανεκτίμητης MP4/5B και να κάνει μερικούς γύρους στην πίστα της Laguna Seca.

Στο παραπάνω video έχεις την ευκαιρία να δεις μέσα από τα μάτια του οδηγού να οδηγεί το βρετανικό μονοθέσιο, με το οποίο έτρεξε και κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Ayrton Senna το 1990, και να φέρνει στα όριά του τον 3,5 λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, των 700 ίππων, με όριο περιστροφής τις 13.500 σ.α.λ. Το video είναι ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος γύρος του Μεξικανού.

Με το εν λόγω μονοθέσιο, ο Senna κατέκτησε τη νίκη στα GP των ΗΠΑ, του Μονακό, του Καναδά, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ιταλίας, ενώ ανέβηκε στο βάθρο στα GP της Βραζιλίας, του Σαν Μαρίνο, του Μεξικού, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Πορτογαλίας, όντας επιτυχημένο από τον πρώτο αγώνα.