O 82χρονος Mario Andretti οδήγησε στη Laguna Seca τη McLaren του 2013

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια του GP του Μαϊάμι, τον περασμένο Μάιο, ο επικεφαλής της McLaren, Zak Brown, υποσχέθηκε στον πρωταθλητή της Formula 1 του 1978 και στον θρύλο των αγώνων αυτοκινήτου, Mario Andretti, ότι θα μπορούσε να οδηγήσει ένα σύγχρονο μονοθέσιο της F1.

Το περασμένο Σάββατο και κατά τη διάρκεια του Velocity Invitational στη Laguna Seca, αυτή η ευκαιρία για τον 82χρονο Andretti επιτέλους πραγματοποιήθηκε.

Πριν από το φετινό GP του Μαϊάμι, 0 Mario Andretti είχε συναντήσει τον αγωνιστικό διευθυντή της McLaren, στο Goodwood FoS το 2019, όπου του είχε εκφράσει την επιθυμία να οδηγήσει μια McLaren.

Αυτή ήταν η MP4-28, ήτοι το μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας για το πρωτάθλημα της F1 του 2013, με τον Andretti να το οδηγεί στην πίστα της Laguna Seca, όπου η πρώτη στροφή φέρει το όνομα του.

Όπως είναι φυσικό, ο Mario Andretti διασκέδασε ιδιαιτέρως την ευκαιρία, χαρακτηρίζοντας την “Σαν να βγαίνεις ραντεβού με 25χρονη“, ενώ τόνισε ότι η συμπεριφορά του μονοθέσιου ήταν γλυκιά, όπως την περίμενε, με την MP4-28 να συμπεριφέρεται όπως πρέπει να συμπεριφέρεται.

Για να προσθέσει χαριτολογώντας:

Προσπαθώ να συγκεντρώσω βαθμούς για την αγωνιστική μου superlicense.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...