Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του νέου Ford Ranger Raptor στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Ford έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι παραδόσεις του νέου Ranger Raptor στους πρώτους πελάτες της στην Ευρώπη, καθώς η παραγωγή του έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Ford ξεκίνησε την εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Ranger με την Raptor έκδοση, για να ακολουθήσουν από τον επόμενο έτος οι “απλές” εκδόσεις. Αυτές ξεκίνησαν μόλις χθες να συναρμολογούνται στο εργοστάσιο της Ford στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, ενώ από την ίδια γραμμή θα βγαίνει και η νέα γενιά του VW Amarok.

Το νέο Ranger Raptor παίρνει κίνηση από έναν 3,0-λιτρο EcoBoost twin-turbo V6 κινητήρα, απόδοσης 288 ίππων και 491 Nm ροπής. Ο V6 κινητήρας συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το νέο Ranger Raptor να φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο και ενεργό σύστημα εξαγωγής που προσφέρει διαφορετικούς ήχους κινητήρα μέσα από τέσσερα διαφορετικά προγράμματα που ταιριάζουν σε διαφορετικά οδηγικά σενάρια.

Υπάρχουν 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ανάρτηση με αμορτισέρ FOX 2,5 ιντσών Live Valve Internal Bypass, με το νέο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης να περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά μπροστά και πίσω.

Διάβασε περισσότερα

Η τιμή του νέου Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...