Τέσσερις άνθρωποι επέζησαν μέσα σε Tesla που έπεσε από γκρεμό 76 μέτρων

Σχετικά άρθρα

Ένα 7χρονο κορίτσι, ένα 4χρονο αγόρι και δύο ενήλικες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, επέζησαν τη Δευτέρα αφού τo Tesla Model Y που βρισκόταν μέσα του έπεσε σε γκρεμό της Βόρειας Καλιφόρνια κατά μήκος της εθνικής οδού Pacific Coast κοντά σε μια περιοχή γνωστή ως Devil’s Slide που είναι γνωστή εξαιτίας των θανατηφόρων ναυαγίων που συμβαίνουν εκεί.

Το Tesla έπεσε σε γκρεμό 76 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο και προτού προσγειωθεί στο έδαφος με τις ρόδες του, φαίνεται πως αναποδογύρισε αρκετές φορές. Και οι τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις τους και η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς εκτός κινδύνου.

Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να κινούνταν με ενεργοποιημένο το Autopilot, συμπληρώνοντας πως δεν υπήρχε προστατευτικό κιγκλίδωμα στο σημείο όπου το σεντάν έπεσε στον γκρεμό.

Ανανέωση: Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 42χρονου οδηγού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μιας και εκτιμά πως σκόπιμα έριξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό, με σκοπό τα παιδιά και η γυναίκα του να χάσουν τη ζωή τους.

Ο 42χρονος που είναι γιατρός και εργάζεται σε ένα νοσοκομείο κοντά στο Λος Άντζελες, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα συλληφθεί μόλις οι θεράποντες κρίνουν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Αποσύρθηκε η μήνυση κατά της πίστας της Laguna Seca

Στις αρχές του χρόνου μια ομάδα κατοίκων της περιοχής γύρω από τη πίστα της Laguna Seca στο Monterey της Καλιφόρνια, κατέθεσε μήνυση εναντίων της...
Autoblog.gr