Η Williams Advanced Engineering μετονομάζεται σε WAE Technologies

Σχετικά άρθρα

Η Williams Advanced Engineering μετονομάζεται πλέον σε WAE Technologies, με την εταιρία να παρουσιάζει τη νέα εταιρική επωνυμία, μαζί με ενημερωμένο λογότυπο.

Αυτό έρχεται μετά την εξαγορά της από την Fortescue, η οποία ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2022, οδηγώντας την εταιρεία με έδρα το Oxfordshire σε μια νέα κατεύθυνση.

Η συμφωνία άδειας χρήσης των δικαιωμάτων ονομασίας έληξε και δεν ανανεώθηκε, γι’αυτό η επιχείρηση τεχνολογίας και υπηρεσιών μηχανολογίας άλλαξε το όνομα της. Έτσι, πλέον μόνο η Williams Grand Prix Engineering θα φέρει το όνομα Williams.

Η WAE Technologies απέκτησε πρόσφατα από την Williams GPE τον James Colgate. Ο Colgate εντάχθηκε στην ομάδα της Williams το 2011 και έφτασε μέχρι τη θέση του Operations Director, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 ανέλαβε επικεφαλής στρατηγικής της WAE.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...