Λεπτομερέστατο detailing σε μια Ferrari F40, πριν πουληθεί σε δημοπρασία για 2,15 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Εάν είσαι από τους λάτρεις του detailing, τότε θα λατρέψεις αυτό το video με πρωταγωνίστρια μια Ferrari F40. Το ιταλικό supercar πλένεται και γυαλίζεται και δέχεται την φροντίδα που του αξίζει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Με περίπου 19.697 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, το θρυλικό σπορ αυτοκίνητο χρειαζόταν μεγάλη προσοχή από τους detailers για να το επαναφέρουν στην παλιά του δόξα, ενώ χρησιμοποίησαν και ξηρό πάγο για τον καθαρισμό του.

Αρχικά, οι detailers ξεκίνησαν με μια βαθιά διόρθωση της βαφής, η οποία περιελάμβανε προσεκτική εξέταση κάθε εκατοστού του αυτοκινήτου και αντιμετώπιση τυχόν ατελειών στο χρώμα. Αυτή η διαδικασία είναι κρίσιμη για την ανάδειξη της πραγματικής ομορφιάς του αυτοκινήτου και για τη διασφάλιση ότι έχει την καλύτερη εμφάνιση.

Μετά τη διόρθωση βαφής προχώρησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, και φρόντισαν να γυαλίσουν όλες τις επιφάνειες, να καθαρίσουν το δέρμα και να τρίψουν όλους τους αεραγωγούς.

Το εσωτερικό της F40 αποτελεί απόδειξη της προσοχής στη λεπτομέρεια για την οποία είναι γνωστή η Ferrari, και ήταν σημαντικό αυτό να φαινόταν τόσο καλό όσο καινούργιο, καθώς μετά το detailing, το αυτοκίνητο πήγε σε δημοπρασία στην Arizona των ΗΠΑ, όπου πουλήθηκε για 2,15 εκατ. δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...