Δεν πωλείται η AlphaTauri

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια των μοναδικών δοκιμών που έγιναν πριν την έναρξη της φετινής σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1, υπήρξαν φήμες ότι η Red Bull θα μπορούσε να θέλει να πουλήσει τη δεύτερη ομάδα της, την AlphaTauri.

Επιπλέον, υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η ομάδα είχε δύο επιλογές: να μετακομίσει στην Αγγλία από τη Faenza της Ιταλίας ή να πουληθεί, πιθανότατα σε μια ομάδα που θα ήθελε να ενταχθεί στο grid.

Για το λόγο αυτό, ο επικεφαλής της μικρής ιταλικής ομάδας, Franz Tost, έβγαλε σήμερα μια επίσημη ανακοίνωση για να διαλύσει το οποιαδήποτε τέτοια “σύννεφα” σχετικά με το μέλλον της. Μετά το θάνατο του Dietrich Mateschitz, τον περασμένο Οκτώβριο, οι ρόλοι του χωρίστηκαν σε τρεις νέους διευθύνοντες συμβούλους -με τον Oliver Mintzlaff να αναλαμβάνει τον έλεγχο των εταιρικών έργων και επενδύσεων, με την F1 να εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.

Στη δήλωσή του, ο Tost αποκάλυψε ότι τις συνομιλίες με τον πρώην ποδοσφαιρικό διευθύνοντα σύμβουλο της RB Leipzig, λέγοντας:

Είχα μερικές πολύ καλές συναντήσεις με τον Oliver Mintzlaff, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι μέτοχοι δεν θα πουλήσουν τη Scuderia AlphaTauri και ότι η Red Bull θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ομάδα στο μέλλον.

Όλες αυτές οι φήμες δεν έχουν βάση και η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στην έναρξη της σεζόν για να αποδώσει καλύτερα από πέρυσι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...