Στο σφυρί το αγωνιστικό Nissan GT-R GT3 της ταινίας του Gran Turismo

Σχετικά άρθρα

Με την έναρξη της προβολής της ταινίας Gran Turismo να πλησιάζει, ο οίκος δημοπρασιών Silverstone Auctions προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε έναν τυχερό πλειοδότη να αποκτήσει το αυτοκίνητο που οδήγησε ο Jann Mardenborough, του οποίου η ιστορία απεικονίζει η ταινία, τόσο στην πίστα όσο και στην οθόνη.

Αυτό το είναι ένα λευκό Nissan GT-R Nismo GT3 και ανήκει επί του παρόντος στον Darren Cox, τον δημιουργό της GT Academy, στον οποίο βασίζεται ο χαρακτήρας του Orlando Bloom στην ταινία. Ωστόσο, ξεκίνησε τη ζωή ως ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της Nissan Ευρώπης.

Δες ακόμα

Το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Gran Turismo

Το αγωνιστικό έχει συμμετάσχει σε μια μεγάλη ποικιλία αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του 24ωρο αγώνα στο Nurburgring το 2015, όπου τερμάτισε στην 9η θέση συνολικά -το καλύτερο αποτέλεσμα της Nissan στον αγώνα.

Αρχικά, το αυτοκίνητο βάφτηκε λευκό, αλλά στη συνέχεια άλλαξε σε μαύρο, για να τιμήσει τη μνήμη ενός θεατή που σκοτώθηκε σε έναν αγώνα του Nurburgring Endurance Series (VLN), μετά από ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ο Mardenborough και ένας άλλος οδηγός, επίσης με GT-R GT3.

Από τότε που αποσύρθηκε από τους αγώνες, βάφτηκε ξανά λευκό και χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του Gran Turismo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...