Το Abarth 600 θα κυκλοφορήσει το 2025

Σχετικά άρθρα

Μετά το 500e, η Abarth φέρεται να ετοιμάζει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο θα έχει σαν βάση το -πρόσφατα παρουσιασμένο- 600. Η είδηση έρχεται από τον διευθύνοντα σύμβουλος της Fiat, Olivier Francois, ο οποίος ανέφερε ότι είναι λογικό να παρουσιαστεί το μοντέλο και με τα σήματα της Abarth.

Το Abarth 600 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, εμπλουτίζοντας την γκάμα της εταιρίας και η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα θα είναι αυξημένη σε σχέση με το Abarth 500, κάτι που σημαίνει ότι η αντίστοιχη έκδοση επιδόσεων του SUV θα αποδίδει περίπου 190 ίππους.

Έτσι, εκτιμάται ότι θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε περίπου 7 δευτ., με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ/ώρα.

Η ενέργεια θα αποθηκεύεται στην ίδια μπαταρία με του 600, ήτοι με χωρητικότητα 54 kWh (51 kWh ωφέλιμη), προσφέροντας αυτονομία λίγο μικρότερη από 400 χιλιόμετρα.

Κλείνοντας, υπάρχουν φήμες ότι το μοντέλο θα προσφέρεται και με έναν επιπλέον ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, καθιστώντας το τετρακίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...