Η David Brown Automotive παρουσιάζει το αμιγώς ηλεκτρικό Mini eMastered, κόστους €145.000

Σχετικά άρθρα

Η David Brown Automotive αποκάλυψε σήμερα την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του restomod του κλασικού Mini, το οποίο ονομάζει eMastered. Το μοντέλο σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την David Brown Automotive και θέτει νέα πρότυπα μηδενικών εκπομπών ρύπων, με το Mini eMastered να φέρει την κορυφαία τεχνογνωσία της μάρκας.

Το πλήρως ηλεκτρικό Mini eMastered ζυγίζει 640 κιλά -ακριβώς το ίδιο βάρος με ένα αυθεντικό μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης- και αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των ηλεκτρικών, παρέχοντας εντυπωσιακή επιτάχυνση χάρη στον συμπαγή ηλεκτροκινητήρα Zonic 70.

Αυτός αποδίδει 72 kW (98 ίππους) και 175 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε σε μόλις 8,5 δευτ., με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 148 χλμ/ώρα, όταν είναι ενεργοποιημένη η σπορ λειτουργία.

Χάρη στο μικρό βάρος και την εξαιρετική απόδοση του συστήματος μετάδοσης κίνησης, το Mini eMastered προσφέρει αυτονομία 177 χλμ., στον κύκλο WLTP, από την μπαταρία χωρητικότητας 18,8 kWh. Με δυνατότητα φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) έως και 6,6 kW μέσω μιας θύρας φόρτισης που βρίσκεται στην ίδια θέση με την αρχική για την πλήρωση καυσίμου, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε 3 ώρες.

Η τιμή του Mini eMastered by David Brown Automotive ξεκινά από τις 125.000 λίρες Αγγλίας (144.600 ευρώ), και για κάνεις κράτηση για το build slot πρέπει να δώσεις επιστρέψιμη προκαταβολή 1.000 λιρών (1.160 ευρώ), ώστε να μπεις στη λίστα αναμονής για τις πρώτες παραδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...