Τον περασμένο Απρίλιο η David Brown Automotive αποκάλυψε μια νέα έκδοση για το Mini Remastered, την Marshall Edition. Σήμερα η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι νέο της restomod έκανε το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στο Παρίσι, όπου θα βρίσκεται στο κέντρο Citadium στη Champs-Elysees, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.

Η εν λόγω έκδοση είναι σχεδιασμένη για τον εορτασμό της 60ής επετείου της Marshall Amplification, κορυφαίας εταιρίας ήχου. Κάθε Mini Remastered Marshall Edition διακρίνεται από τα μοναδικά του χρώματα, ενώ τα υλικά και τα φινιρίσματα είναι εμπνευσμένα από το στυλ των εμβληματικών προϊόντων της Marshall. Επιπλέον, εφοδιάζεται με μια σειρά από μοναδικές πινελιές που αντικατοπτρίζουν την πλούσια κληρονομιά της μάρκας ήχου.

Σχεδιαστικά στοιχεία παραπέμπουν στην εμβληματική οπτική ταυτότητα της Marshall, ενώ έχει τοποθετηθεί μια ολοκληρωμένη λίστα ήχου, συμπεριλαμβανομένου ενός bespoke ενισχυτή της Marshall. Όλα αυτά αποτίουν φόρο τιμής στη φήμη της εταιρείας, που εδρεύει στο Milton Keynes, για την ηχητική της υπεροχή.

Μηχανικά, ο 1.330 κ.εκ κινητήρας αποδίδει περισσότερα από 100 άλογα, διαθέτει νέα εισαγωγή και εξαγωγή και μπορεί να συνδυαστεί με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης το αυτοκίνητο διαθέτει νέα ανάρτηση, μεγαλύτερη φρένα, ζάντες της Enkei διαστάσεων 13″ και LED προβολείς. Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα, ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων και τιμόνι επενδυμένο με Alcantara.

Το Mini Remastered Marshall Edition θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 60 αυτοκινήτων, με την τιμή να ανακοινώνεται μετά από το ένδειξη ενδιαφέροντος από τον αγοραστή.