Ford F-150 Lightning Switchgear

Σχετικά άρθρα

Το Ford F-150 Lightning Switchgear είναι ένα ακραίο one-off F-150 Lightning που έχει μια σειρά βελτιώσεων που θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και ως ηλεκτρικό Raptor.

Σύμφωνα με την Ford, το F-150 Lightning Switchgear συνδυάζει τεχνολογίες από το Mustang Mach-E 1400 και το SuperVan και είναι ικανό να κινηθεί σε κάθε εδάφους. Μεταξύ άλλων διαθέτει νέα ανάρτηση, φαρδύτερα μετατρόχια, carbon πάνελ αμαξώματος, φουσκωμένα φτερά και νέες ζάντες 18″ με 37″ ελαστικά.

Η απόσταση από το έδαφος ανέρχεται στα 34,5 εκατοστά μπροστά και στα 28 πίσω, ενώ παράλληλα υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, προστατευτικά πατώματος, με το βάρος του να φτάνει στα 3.180 κιλά, 68 περισσότερα από το Lightning XLT.

Το Ford F-150 Lightning Switchgear έχει και ασφάλτινη διαμόρφωση με ζάντες 20″, άλλους προφυλακτήρες, κάλυμμα καρότσας και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, με την απόσταση από το έδαφος να μειώνεται στα 18 εκατ. μπροστά και στα 13 εκατοστά πίσω.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές από το εργοστασιακό μοντέλο, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες του να αποδίδουν 580 άλογα με 1.050 Nm ροπής, αντλώντας ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 131 kWh.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...