Ανακαλούνται 685.491 αυτοκίνητα των Toyota και Lexus

Σχετικά άρθρα

Η Toyota προχωρά σε τέσσερις ανακλήσεις στις ΗΠΑ που επηρεάζουν 661.663 αυτοκίνητά της. Η πρώτη ανάκληση αφορά 381.000 Tacoma παραγωγής 2022 – 2023, επειδή το συγκρότημα του πίσω άξονα θα μπορούσε να έχει υπολείμματα συγκόλλησης στα άκρα, που έχουν μείνει κατά τη διαδικασία κατασκευής. Αυτό μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση και πιθανή αποκόλληση των παξιμαδιών συγκράτησης. Εάν συμβεί αυτό, η Toyota δηλώνει ότι η ευστάθεια του οχήματος και η απόδοση πέδησης ενδέχεται να επηρεαστούν αρνητικά.

Η δεύτερη ανάκληση επηρεάζει 281.663 Tundra, Sequoia και Lexus LX600, παραγωγής 2022 – 2024, τα οποία μπορεί να εξακολουθούν να κινούνται προς τα μπροστά, με ταχύτητα έως 6 χλμ/ώρα, επειδή οι διπλοί συμπλέκτες στο κιβώτιο ταχυτήτων υπάρχει περίπτωση να μην απεμπλακούν αμέσως όταν ο οδηγός επιλέγει την νεκρά.

Η τρίτη ανάκληση επηρεάζει 4.212 Camry, παραγωγής 2023, επειδή οι βραχίονες που συγκρατούν τα προσκέφαλα στο κέντρο και τα δεξιά πίσω καθίσματα μπορεί να έχουν συγκολληθεί λανθασμένα. Τέλος, η τέταρτη ανάκληση αφορά 18.616 Mirai, Lexus LS, Lexus ES και Lexus LC, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή ενδέχεται να μην εμφανίζεται στην οθόνη η εικόνα που καταγράφει η κάμερα οπισθοπορείας, λόγω λάθους λογισμικού στο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σε αυτοκίνητα που διαθέτουν το σύστημα Monitor Panoramic View.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...