F1: H Audi σχεδιάζει να εξαγοράσει πλήρως τη Sauber

Σχετικά άρθρα

Η Audi απέκτησε μειοψηφικό μερίδιο στην ελβετική Sauber Motorsport τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, ώστε η γερμανική εταιρία να εισέλθει στην F1, με το αρχικό σχέδιο -υπό τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο, Markus Duesmann- αυτό να φτάσει σε ποσοστό έως και 70%.

Μετά την αποχώρηση του Duesmann από CEO της Audi και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Gernot Dollner στα τέλη του περασμένου έτους, τα σχέδια για μερική εξαγορά άλλαξαν.

Σήμερα, γίνεται γνωστό ότι η εταιρία με έδρα το Ingolstadt της Γερμανίας σχεδιάζει να εξαγοράσει πλήρως την ομάδα F1 του ελβετικού ομίλου της Sauber πριν την είσοδο της το 2026.

Η Sauber ανήκει στην επενδυτική εταιρεία Longbow Finance, η οποία βοηθά στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων της δυναστείας Rausing, της οικογένειας πίσω από την Tetra Laval, μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...