Marko: Δεν θα σταθώ εμπόδιο στον Max Verstappen αν αποφασίσει να φύγει

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen έχει συμβόλαιο με την Red Bull έως το 2028 αλλά υπάρχουν ρήτρες για να μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα. Μια από αυτές είναι και εάν ο Helmut Marko δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας.

Με τον πατέρα του Verstappen να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο τρεις φορές πρωταθλητής να φύγει από την Red Bull εξαιτίας της υπόθεσης Horner, είναι ξεκάθαρο πλέον πως το μέλλον του Ολλανδού στην αυστριακή ομάδα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μέλλον του Marko, ο οποίος στις αρχές του έτους υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Red Bull.

Ο Marko απαντώντας σε ερώτηση τι έχει να πει για την υπόθεση Horner αλλά και για το εάν σταθεί εμπόδιο στο ενδεχόμενο που ο Verstappen θελήσει να φύγει από την Red Bull είπε:

Οι εσωτερικές έρευνες έχουν ολοκληρωθεί. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο για αυτό. Σε ό,τι με αφορά: δεν θα σταθώ εμπόδιο στον Max αν αποφασίσει να φύγει.

Η Red Bull θέλει να ρίξει τους τόνους ανάμεσα στον Christian Horner και στον Jos Verstappen και γι’αυτό , ο μάνατζερ του Max, ο Raymond Vermeulen, είχε μια συνομιλία με τον Horner, προκειμένου να επιλυθεί η οποιαδήποτε ένταση εκτός πίστας ενόψει του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Με τον Jos Verstappen να μην πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία εξαιτίας της προγραμματισμένης συμμετοχής του στο Rallye de Hannut, αναφορές θέλουν η συνάντηση Horner – Vermeulen να “πήγε καλά”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...