Horner: Είμαι σίγουρος πως ο Verstappen θα τηρήσει το συμβόλαιο του

Σχετικά άρθρα

Με την Red Bull να θέτει σε διαθεσιμότητα την γυναίκα που κατήγγειλε τον Christian Horner για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο επικεφαλής της Red Bull σχολίασε σήμερα τις δηλώσεις του Jos Verstappen, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Max Verstappen στη Red Bull.

O Horner αρνήθηκε να αναφερθεί με λεπτομέρειες σχετικά με τις ιδιωτικές συζητήσεις που έχουν γίνει, αλλά είναι βέβαιος ότι ο Max Verstappen θα παραμείνει στην ομάδα έως το τέλος του συμβολαίου του, που λήγει το 2028.

Γνωρίζω προφανώς τα σχόλια που έγιναν. Υπήρξε μια συζήτηση μετά τον αγώνα και νομίζω ότι η εστίαση όλων είναι πολύ στο μέλλον. Η εστίαση της ομάδας είναι στην υπεράσπιση αυτών των παγκόσμιων τίτλων για τους οποίους έχουμε παλέψει τόσο σκληρά για να πετύχουμε. Η εστίασή μας είναι πολύ στο μέλλον και, όπως είπα, έγιναν συζητήσεις μετά τον αγώνα στο Μπαχρέιν και όλοι κοιτάμε προς τα εμπρός.

Όταν πιέστηκε σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων και εάν όλοι τους έχουν αφήσει πίσω την υπόθεση, ο Horner είπε:

Δεν πρόκειται να πω τι συζητήσαμε. Ήταν ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ των μερών, αλλά οι συζητήσεις αναπόφευκτα έγιναν και η ομάδα είναι επικεντρωμένη στις προκλήσεις που είναι μπροστά μας. Δεν πετυχαίνεις το είδος των αποτελεσμάτων που είχαμε με το να μην είμαστε ενωμένη ομάδα. Για να κερδίσεις έναν αγώνα με την διαφορά που κάναμε [στο Μπαχρέιν], για να πετύχεις έναν τερματισμό 1-2, τον ταχύτερο γύρο, την pole position, πρέπει να εργαστείς σε απόλυτη αρμονία για να πετύχεις τέτοιου είδους αποτελέσματα στους αγώνες.

Στη συνέχεια, ο Horner ρωτήθηκε εάν ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Verstappen θα τηρήσει το συμβόλαιό του με την Red Bull μέχρι το τέλος του 2028.

Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Έχει μια σπουδαία ομάδα γύρω του, έχει μεγάλη πίστη σε αυτήν την ομάδα και έχουμε πετύχει πάρα πολλά μαζί. Είναι δεσμευμένος σε μια συμφωνία μέχρι το 2028 και από την πλευρά της ομάδας, από την πλευρά του Max, είμαστε αποφασισμένοι να χτίσουμε πάνω στην επιτυχία που έχουμε ήδη πετύχει.

Επιπλέον, ο Horner, προέτρεψε τους όλους “να τραβήξουν μια γραμμή” στην υποτιθέμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Δεν μπορώ να σχολιάσω οτιδήποτε είναι εμπιστευτικό μεταξύ της υπαλλήλου και της εταιρείας. Προφανώς υπήρξε πολλή δημοσιότητα γύρω από αυτό, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στη βάση ενός παραπόνου που τέθηκε, διερευνήθηκε πλήρως και απορρίφθηκε. Από εκεί και πέρα προχωράμε.

Πιστεύω ότι έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά για την υπόθεση. Προφανώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα ενημέρωσης για διαφορετικούς λόγους. Νομίζω ότι είναι καιρός τώρα να κοιτάξουμε μπροστά και να τραβήξουμε μια γραμμή κάτω από αυτό.

Είμαστε εδώ για να πάμε σε αγώνες, είμαστε εδώ ως ομάδα της Formula 1 και είναι η ώρα να επικεντρωθούμε σε αυτό που συμβαίνει στην πίστα και στην απόδοση των μονοθέσιων και των οδηγών. Εκεί πρέπει να είναι τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου Grand Prix.

Ο έλεγχος του γάμου μου – έχω μια όμορφη οικογένεια – ήταν πολύ δύσκολος. Όταν [εμπλέκονται] παιδιά και οικογένεια, δεν είναι όμορφο. Η σύζυγός μου ήταν πολύ υποστηρικτική, όπως και η οικογένειά μου, αλλά η εισβολή στην οικογένειά μου είναι πλέον αρκετή. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε σε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ. Είναι καιρός τώρα να επικεντρωθούμε στο γιατί είμαστε εδώ, δηλαδή να πάμε σε αγώνες της Formula 1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...