Η Red Bull έθεσε σε διαθεσιμότητα την υπάλληλο που κατηγόρησε τον Christian Horner

Σχετικά άρθρα

Η υπόθεση Horner πήρε σήμερα νέα τροπή αφού έγινε γνωστό πως η Red Bull έθεσε σε διαθεσιμότητα τη γυναίκα υπάλληλο που κατηγόρησε τον Christian Horner για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Red Bull την περασμένη εβδομάδα απαλλάξε τον Horner από τις κατηγορίες μετά από εσωτερική έρευνα που διεξήγαγε ανεξάρτητος δικηγόρος, που διορίστηκε από την εταιρία.

Η απόφαση της Red Bull να παύσει την υπάλληλο από τα καθήκοντά της στα κεντρικά της γραφεία στο Milton Keynes είναι άμεσο αποτέλεσμα των πορισμάτων της έρευνας, με πηγές του BBC να υποστηρίζουν πως ο λόγος η Red Bull έθεσε σε διαθεσιμότητα την υπάλληλο είναι επειδή “ήταν ανέντιμη”.

Η γυναίκα είχε προθεσμία μέχρι χθες για να υποβάλει έφεση κατά της απόφασης απαλλαγής του Horner. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη δήλωση από την ομάδα για το θέμα, με εκπρόσωπό της να δηλώνει μονάχα:

Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε, καθώς είναι εσωτερικό θέμα.

Η Red Bull αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του δικηγόρου που συμμετείχε στην ανεξάρτητη έρευνα ή να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έκθεση που συντάχθηκε ή τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε στην απόφασή απαλλαγής του Horner.

Στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να δώσει το παρόν ο CEO της Red Bull, Oliver Mintzlaff και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα επιλέξει να σχολιάσει την υπόθεση.

Πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ της ταϊλανδικής πλευράς της Red Bull και της αυστριακής πλευράς, η οποία κατέχει το 49% της εταιρείας. Οι Αυστριακοί λέγεται ότι ήθελαν να απομακρυνθεί ο Horner από τη θέση του, αλλά ο βασικός μέτοχος της Red Bull, Chalerm Yoovidhya, που κατέχει το 51% της Red Bull υποστηρίζει τον Βρετανό.

Διάβασε επίσης

Η Red Bull ήταν έτοιμη να απολύσει τον Christian Horner αλλά απείλησε να κινηθεί νομικά

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...