Ο CEO της Red Bull δρα ως πυροσβεστήρας. Στηρίζει τον Horner και τον Marko. Παραμένουν και οι δύο στην ομάδα

Σχετικά άρθρα

Ο Oliver Mintzlaff, CEO της Red Bull έδωσε σήμερα το παρόν στη Σαουδική Αραβία όπου είχε συνάντηση με τον Helmut Marko, με τον 80χρονο Αυστριακό να δηλώνει πως θα παραμείνει στη Red Bull, μετά τις θετικές συνομιλίες που είχε μαζί του.

Το μέλλον του Marko στην Red Bull τέθηκε υπό αμφισβήτηση χθες αφού ο ίδιος αποκάλυψε πως μπορεί να τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη Red Bull εν μέσω έρευνας για πιθανές διαρροές στα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με την υπόθεση Horner.

Ήταν μια πολύ καλή συζήτηση. Φυσικά, η ηρεμία πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα. Αυτό έχει προτεραιότητα. Συμφωνήσαμε σε όλα τα σημεία. Θα συνεχίσω εδώ. Το συμβόλαιό μου έχει ακόμη τρία χρόνια. Αλλά πρέπει να επιστρέψει η ηρεμία,

δήλωσε ο Marko που ερωτηθείς για τη δέσμευση του Verstappen απέναντί ​​του, πρόσθεσε:

Ήταν πολύ εντυπωσιακό. Του είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Αλλά είναι από τους λίγους που έχει δύναμη χαρακτήρα και δείχνει πίστη.

Ο Marko συνέχισε λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί ότι είχε διαρρεύσει πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης για την υπόθεση Horner ήταν εντελώς ψευδείς, καθώς αποστασιοποιήθηκε πλήρως από τα ανώνυμα email που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, στο περιθώριο του GP του Μπαχρέιν, που δημοσίευσαν υποτιθέμενες συνομιλίες του Horner με την γυναίκα υπάλληλο.

Η διαρροή είναι εντελώς σκουπίδια. Χαίρομαι που μπορώ να καταφέρνω να χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν έχω δει ποτέ καμία από αυτές τις συνομιλίες.

Από τη μεριά του ο Mintzlaff στήριξε δημόσια τον Horner, λέγοντας:

Εστιάζουμε στους αγώνες. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη διοίκησή μας. Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον Helmut, αλλά θέλουμε να επικεντρωθούμε στο άθλημα και να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στη σεζόν. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για θέματα ανθρώπινου δυναμικού μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Ο Mintzlaff μετά το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συναντηθεί με τους Ταϊλανδούς πλειοψηφούντες μετόχους της Red Bull, που κατέχπυν το 51% της εταιρίας.

Ο Horner είπε:

Προφανώς, γίνονται πολλά αλλά είμαστε μία ομάδα και κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα. Αυτή η ομάδα αποτελείται από διάφορες οντότητες με περισσότερα από 1.400 άτομα. Ο καθένας έχει έναν ρόλο να παίξει, από τους πιο χαμηλά στους πιο υψηλά ιστάμενους.

Δυστυχώς, υπήρξαν πολλές εικασίες αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά για άλλη μια φορά η εστίασή μας είναι πολύ σε καλό δρόμο.

Ο Helmut, είναι σύμβουλος της Red Bull GmbH, οπότε, όποια και αν ήταν η συζήτηση, ήταν μεταξύ τους και δεν ήταν με την ομάδα. Ο Max είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας. Είναι ένας υπέροχος οδηγός, αλλά όλοι έχουν έναν ρόλο να παίξουν σε αυτήν την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα. Κανένα άτομο δεν είναι μεγαλύτερο από την ομάδα. Μόνο έτσι επιτυγχάνετε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Πρόκειται για μια απίστευτα δυνατή ομάδα που έχει δύναμη και βάθος, που πετυχαίνει τέτοιου είδους αποτελέσματα.

Ερωτηθείς εάν η σχέση του με τον Jos Verstappen θα μπορούσε να εξομαλυνθεί, ο Horner απάντησε:

Προφανώς λέγονται πολλά. Ξέρω τι λέγεται, αλλά ο Max είναι σημαντικό μέρος αυτής της ομάδας. Είναι ο οδηγός μας και κάνει εξαιρετική δουλειά.

Οι εικασίες είναι προφανώς διάχυτες. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα και η εστίαση στις επιδόσεις στην πίστα. Το κάνεις αυτό μόνο έχοντας πνεύμα, κουλτούρα και αποφασιστικότητα σε όλη την εταιρεία. Ως επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, είμαι υπεύθυνος για τη λειτουργία αυτής της ομάδας. Λοιπόν, ο καθένας πρέπει να κάνει τον ρόλο του. Ο Max κάνει το δικό του και όλοι οι άλλοι κάνουν το δικό τους.

Όλοι έχουμε συμφέρον να πετύχουμε επιδόσεις όπως σήμερα. Υπάρχουν άλλες εννέα ομάδες που προσπαθούν να κάνουν αυτό που κάνουμε εμείς. Δεν είναι τόσο εύκολο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...