Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Σχετικά άρθρα

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να ασκήσει και έφεση κατά της απόφασης της Red Bull.

Η γυναίκα, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη Red Bull, υπέβαλε την καταγγελία της στην επιτροπή δεοντολογίας της FIA, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο η FIA να εξετάσει την υπόθεση.

Η FIA σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Στη FIA, οι έρευνες και τα παράπονα λαμβάνονται και διαχειρίζονται από τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης και την Επιτροπή Δεοντολογίας όπου χρειάζεται. Και οι δύο φορείς λειτουργούν αυτόνομα, διασφαλίζοντας αυστηρή εμπιστευτικότητα σε όλη τη διαδικασία. Κατά συνέπεια, και γενικά, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τη λήψη οποιασδήποτε συγκεκριμένης καταγγελίας και είναι απίθανο να είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω τα παράπονα που ενδέχεται να λάβουμε από οποιοδήποτε μέρος.

Η διαμάχη βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μάχης εξουσίας μέσα στη Red Bull, που περιλαμβάνει τον Horner, τον Helmut Marko, τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Max Verstappen, τον πατέρα του Jos, τον μάνατζερ του Verstappen Raymond Vermeulen και τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, δηλώσεις του Max Verstappen ήταν καθοριστικές για να μην απολυθεί ο Marko. Ο Chalerm Yoovidhya, ο Ταϊλανδέζος μέτοχος που κατέχει το 51% της Red Bull Gmbh, στηρίζει τον Horner και ανάγκασε τους μετόχους του 49% από την Αυστρία να υποχωρήσουν, οι οποίοι είναι εκείνοι που θέλουν ο Horner να φύγει από την ομάδα.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...