H Mercedes πήρε τον Simone Resta από τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-AMG F1 Team κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή δύο ανώτερων στελεχών της Ferrari, ως μέρος της προσπάθειας της να ενισχύσει τη λειτουργία ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Simone Resta, πρώην επικεφαλής σχεδιαστής της Scuderia, της Haas και της Alfa Romeo, θα αναλάβει διευθυντής στρατηγικής ανάπτυξης στη γερμανική ομάδα και θα συνεργαστεί απευθείας με τον τεχνικό διευθυντή James Allison.

Εκτός του Resta, στη Mercedes εντάσσεται και ο Enrico Sampo, ως επικεφαλής εφαρμογών λογισμικού επιδόσεων. Ο Sampo είναι ο επικεφαλής της ομάδας των οδηγών για τους προσομοιωτές της Ferrari τα τελευταία χρόνια και έχει τεράστια εμπειρία σε έναν τομέα που αποδεικνύεται κρίσιμος για την απόδοση των μονοθέσιων της F1 πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Παρότι και οι δύο έχουν υπογράψει με τη Mercedes, οι όροι των συμβολαίων τους με τη Ferrari τους απαγορεύει να ενταχθούν πριν το 2025, με τις ακριβείς ημερομηνίες άφιξής τους να μην έχουν ακόμη αποφασιστεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...