O Kimi Raikkonen στη Red Bull το 2012;

Σχετικά άρθρα

Καιρό έχουμε να αναφερθούμε στον Kimi Raikkonen, δε νομίζεις; Οι περισσότερες γραμμές που έχουν γραφτεί για τον “Iceman” είναι σχετικά με την επιστροφή του ή όχι στη Formula 1. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, μόνο που τώρα οι καταστάσεις και τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών δείχνουν πιο πολύ από ποτέ την επιστροφή του Kimi στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα και μάλιστα στη Red Bull Racing!

Καταρχήν, μετά από την άρνηση του Mark Webber να δεχθεί τις εντολές της ομάδας του στο Silverstone, τα φίδια έχουν αρχίσει να πλησιάζουν επικίνδυνα τον Αυστραλό και η θέση του στο μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας μόνο σίγουρη δεν είναι για το 2012. Μάλιστα, και ο ίδιος ο Sebastian Vettel θέλει για team-mate του τον Φιλανδό.

Ο Kimi είναι ο ιδανικότερος team-mate που μπορώ να έχω.

Για να δούμε, όμως, τι δηλώνουν οι υπεύθυνοι της RBR για τον 31χρονο. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Christian Horner, δηλώνει ότι:

Πιστεύω πως έχει θέση πίσω στη Formula 1.

Ενώ, ο αγωνιστικός σύμβουλος, Helmut Marko, τονίζει για τον Webber ότι:

Έχουμε άλλες επιλογές, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτούς τώρα.

Σύμφωνα με φήμες, ο Raikkonen φαίνεται να είπε σε δημοσιογράφο της πατρίδας του ότι:

Ποτέ δεν είπα ότι η καριέρα μου στη Formula 1 τελείωσε.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, δείχνουν να συνδέουν τον Πρωταθλητή του 2007 με την Πρωταθλήτρια του 2010. Φυσικά, τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, αλλά φαίνεται πως το θέμα έχει αρκετό ψωμί. Οι δηλώσεις δεν είναι τυχαίες και ο χαρακτήρας του Webber δεν αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Red Bull. Ο Αυστραλός είναι “αντάρτης”, και πολύ καλά κάνει, αλλά μάλλον θέλουν έναν γρήγορο οδηγό με ήρεμο χαρακτήρα, και αυτός είναι ο Kimi Raikkonen.

[Πηγή: YallaF1 | Photo Copyright: REUTERS/Chris Keane]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μονακό 2024, FP3: Αισθητά ταχύτερος ο Leclerc

Ο Charles Leclerc σημείωσε και στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά τον ταχύτερο γύρο, δείχνοντας ότι η Ferrari του είναι σε θέση ότι μπορεί να σταματήσει...

GP Μονακό 2024, FP1: O Hamilton ταχύτερος, πίσω του ο Piastri

Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μονακό, το μεσημέρι της Παρασκευής, αφήνοντας πίσω του...