Οι Grosjean και Maldonado παραμένουν στη Lotus και το 2016

Σχετικά άρθρα

Grosjean Maldonado

Δυστυχώς και το ξαναλέω… δυστυχώς, είναι η εποχή όπου οι φήμες σχετικά με τη στέγη κάποιων οδηγών για την επόμενη σεζόν αρχίζουν σιγά-σιγά να οργιάζουν. Κάποιες φήμες έχουν όντως βάση, αλλά υπάρχουν και αυτές που προέρχονται καθαρά από τη φαντασία μερικών, ενώ μάλιστα το ακόμα πιο γελοίο είναι και τα ποσά που γράφονται για τις ετήσιες απολαβές.

Αυτά τα δημοσιεύματα, όμως, δε θα πρέπει ν’ αφορούν την Lotus, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα λέει ο αναπληρωτής επί κεφαλής της ομάδας, Federico Gastaldi. Οι Romain Grosjean και Pastor Maldondo έχουν συμβόλαιο μέχρι και το τέλος του 2016, και ο Gastaldi επισημαίνει πως ο Jolyon Palmer, περσινός Πρωταθλητής του GP2 που τον βλέπουμε να οδηγεί σε κάποια FP1, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι το 2017.

Federico Gastaldi

Αυτή τη στιγμή έχουμε το ίδιο δίδυμο. Ο Pastor και ο Romain έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, κι ελπίζουμε ο Jolyon θα παραμείνει μαζί μας ως τρίτος οδηγός. Είναι εδώ (ο Palmer) επειδή έχει κερδίσει σε όλα τα πρωταθλήματα που πήρε μέρος.

Έχουμε κάποια σχέδια γι’ αυτόν. Τώρα μαθαίνει να είναι πιο σίγουρος μ’ ένα μονοθέσιο Formula 1. Έτσι, νομίζω πως είναι το μέλλον. Είναι σίγουρα ένας καλός οδηγός. Θα ήταν καλό για εμάς να έχουμε μαζί μας έναν Άγγλο οδηγό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα