H Avatr teasάρει το νέο ηλεκτρικό SUV της

Σχετικά άρθρα

Η Avatr έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teasers φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου του νέου μοντέλου που ετοιμάζει, ώστε να επεκτείνει τη γκάμα της καθώς προστίθεται στο 11 (SUV) και το 12 (gran coupe).

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, κοινοπραξία των Changan, CATL και Huawei, αναμένεται να ονομάσει το νεό της μοντέλο 15 (προφέρεται “ένα-πεντε”) και σχεδιαστικά υιοθετεί τα στιλιστικά στοιχεία της Avatr.

Οι διαχωρισμένοι προβολείς μοιάζουν με εξελιγμένη έκδοση αυτών του Avart 11, ενώ τα λεπτά πίσω φώτα μοιάζουν με το πιο κομψό Avatr 12. Ακόμα, διακρίνονται κάμερες αντί για τους εξωτερικούς καθρέφτες, ενώ ένα άλλο πρωτότυπο έχει συμβατικούς καθρέφτες.

Από τις teasers φωτογραφίες δεν διακρίνεται αν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV διαθέτει ή όχι πίσω παρμπρίζ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Avatr 12.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Κίνα, το Avatr 15 θα κάνει το ντεμπούτο του το δεύτερο τρίμηνο του 2024, ως αντίπαλος της Tesla Model Y. Ως εκ τούτου, αναμένεται να είναι μικρότερο από το Avatr 11 (μήκους 4.880 χλστ.) και το Avatr 12 (μήκους 5.020 χλστ.).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με επιπλέον κόστος η μεταφορά των ηλεκτρικών οχημάτων με τα πλοία

Τον προβληματισμό τους για το πώς θα διαχειριστούν τη μεταφορά των ηλεκτρικών οχημάτων εν όψει της έναρξης της θερινής σεζόν εκφράζουν παράγοντες της ακτοπλοΐας....