Η Lucid “έκαψε” άλλα 2,8 δισ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Για ένα ακόμη τρίμηνο η Lucid παρουσίασε καθαρές ζημιές. Συγκεκριμένα, η εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία έχει την στήριξη της Σαουδικής Αραβίας, το πρώτο τρίμηνο του 2024 παρουσίασε καθαρή ζημιά ύψους 2,8 δισ. δολαρίων, περισσότερα από τα διπλάσια που είχε χάσει το αντίστοιχο τρίμηνο του 2023 (1,3 δισ. δολάρια).

Το πρώτο τρίμηνο του έτους η Lucid κατασκεύασε 1.728 Air και παρέδωσε 1.967 από αυτά. Και ενώ οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση 40% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2023, η παραγωγή της Lucid βρίσκεται πίσω από πρόβλεψή της για 9.000 αυτοκίνητα κατά το 2024.

Η εταιρία τόνισε πως το 2026 θα κυκλοφορήσει ένα μεσαίου μεγέθους SUV με τιμή μικρότερη των 50.000 δολαρίων. Το μοντέλο αναμένεται να ονομάζεται Earth.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...