H Pagani παρέδωσε την πρώτη Utopia στην Αμερική και έχει παντού εκτεθειμένο carbon

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει περίπου 20 μήνες από τότε που η Pagani παρουσίασε την Utopia και οι πρώτες παραδόσεις πελατών ξεκίνησαν πέρυσι. Αν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσγειωθεί σε αμερικανικό έδαφος, φαίνεται ότι άξιζε την αναμονή, με την ιταλική εταιρία να παραδίδει την πρώτη Utopia στις ΗΠΑ πριν λίγα 24ωρα.

Επιπλέον, το μοντέλο της boutique ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας εντάσσεται σε μια αξιοζήλευτη συλλογή που περιλαμβάνει μια Koenigsegg Regera, μια Bugatti Chiron, μια McLaren P1, μια Ferrari LaFerrari και μια Pagani Huayra Roadster BC.

Ο ιδιοκτήτης της Utopia επέλεξε να αφήσει εκτεθειμένο κάθε σημείο του carbon αμαξώματος του αυτοκινήτου, κάτι που χρεώνεται επιπλέον από το εργοστάσιο. Οι υπέροχες ζάντες είναι σε ασημί χρώμα, και αφήνουν ορατές τις χρυσές δαγκάνες φρένων της Brembo.

Ένα καστανέρυθρο carbon κομμάτι με χρυσαφένιες λεπτομέρειες διατρέχει το αυτοκίνητο, πάνω από το κέντρο του καπό, σε όλη την οροφή και κατά μήκος του καλύμματος του κινητήρα.

Να θυμίσω, το αυτοκίνητο φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6,0-λίτρου (5.980 κ.εκ.) V12 twin-turbo κινητήρα της AMG. Η περιεχόμενη γωνία ανάμεσα στις δύο σειρές των κυλίνδρων είναι 60 μοίρες και η απόδοση του αγγίζει τα 865 άλογα στις 6.000 σ.α.λ., με τη ροπή του να φτάνει τα 1.100 Nm, όντας σταθερή από τις 2.800 σ.α.λ. έως τις 5.900 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lancia Ypsilon HF με 240 άλογα και Rally 4 HF

Η Lancia αποκάλυψε σήμερα την HF έκδοση της Ypsilon, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο 2025. Είναι αμιγώς ηλεκτρική και αποδίδει 240 άλογα. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί...

Με επιπλέον κόστος η μεταφορά των ηλεκτρικών οχημάτων με τα πλοία

Τον προβληματισμό τους για το πώς θα διαχειριστούν τη μεταφορά των ηλεκτρικών οχημάτων εν όψει της έναρξης της θερινής σεζόν εκφράζουν παράγοντες της ακτοπλοΐας....