Αποχωρεί από την Force India η Sahara

Σχετικά άρθρα

2014 Formula One Japanese Grand PrixSuzuka International Racing Course, Mie Prefecture, Japan. 2nd -5th October 2014.Sergio Perez, Force India VJM07 Mercedes, Action, World Copyright: © Andrew Hone Photographer 2014.Ref: _ONY1438

Ο Ινδικός κολοσσός SAHARA India Pariwar θα πουλήσει σύμφωνα με πληροφορίες το ποσοστό των μετοχών που κατέχει στην ομάδα της Force India εξαιτίας των περιπετειών που έχει με τον νόμο ο ιδιοκτήτης αυτής, Subrata Roy.

Ο Subrata Roy καταδικάστηκε και φυλακίστηκε το 2014 για απάτη και χρηματισμό και έτσι η Sahara έπρεπε να δώσει σε αποζημιώσεις αρκετά εκατομμύρια. Οι αποζημιώσεις αυτές δεν δόθηκαν ποτέ οπότε το δικαστήριο για να καλύψει τα ποσά αυτά πουλάει της μετοχές που κατέχει η εταιρεία στην Force India.

Η Sahara διαθέτει το 42,5% της Ινδικής ομάδας το οποίο ο Subrata Roy το 2011 το είχε αγοράσει έναντι 100.000.000 δολαρίων.

Πηγήmotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...