Πετρέλαιο: Σταθεροποιείται πάνω από τα 50 δολάρια

Σχετικά άρθρα

oil

Οι τιμές του πετρελαίου φαίνεται να σταθεροποιούνται πάνω από τα 50 δολάρια, καθώς νέα στοιχεία ενισχύουν την εντύπωση ότι η υπερπροσφορά πετρελαίου συνεχίζει να μειώνεται καθώς η ζήτηση αυξάνεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου, τα αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου μειώθηκαν κατά 3,6 εκατ βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα έναντι εκτιμήσεων για μείωση κατά 2,7 εκ. βαρελιών.

Η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου στο πετρέλαιο μπρέντ παράδοσης Αυγούστου βρισκόταν στα 51,47 δολάρια το βαρέλι στις 11:05 π.μ., ελαφρώς υψηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο των 51,44 δολαρίων που συνιστά το υψηλότερο επίπεδο από τoν Οκτώβριο του 2015.

Η τιμή του συμβολαίου στον αμερικανικό αργό παράδοσης Ιουλίου ήταν στα 50,45 δολάρια, ενισχυμένη ελαφρώς έναντι του χθεσινού κλεισίματος των 50,36 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...