Επίσημο: Karma Revero

Σχετικά άρθρα

20160817-karma-0228-1

Το Fisker Karma πέθανε. Ζήτω το Karma Revero. Αφού πέρασε από τρικυμίες, τελικά το τέως Karma και νυν Revero περνά ξανά στη παραγωγή υπό τη νεοσύστατη εταιρία Karma Automotive της κινεζικής Wanxiang.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο από τις 130.000 δολάρια (αύξηση 27.000 δολάρια σε σχέση με το Karma) και μηχανικά φορά έναν turbo τετρακύλινδρο κινητήρα της GM απόδοσης 260 ίππων και έναν νέο ηλεκτροκινητήρα προερχόμενος από την BMW. Οι μπαταρίες είναι χωρητικότητας 21,4 kWh και δίνουν ηλεκτρική αυτονομία 80 χλμ, 30 περισσότερα από το Karma.

Τα 0-100 χλμ/ώρα είναι σε θέση να τα κάνει σε 5,4 δευτερόλεπτα στη λειτουργία Sport, 1 δευτ. γρηγορότερα από το Karma, με το Revero να διαθέτει αναβαθμισμένα ηλιακά πάνελ στην οροφή που φορτίζουν τις μπαταρίες του αυτοκινήτου και στο εσωτερικό συναντάμε ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής και υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Το Revero θα προσφέρεται και στην Ευρώπη από το 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κοντά στη πτώχευση η Fisker

Η Fisker ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση πτωχευτικής προστασίας εντός 30 ημερών, εάν δεν λάβει επαρκή ελάφρυνση από τους πιστωτές της και αρκετή...

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...