Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Σχετικά άρθρα

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα -με μια πράξη που δείχνει πανικό- ότι μειώνει δραματικά την τιμή του Ocean στην αγορά της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Fisker έχει μειώσει κατά 39% την τιμή όλων των εκδόσεων του SUV της που έχει σε απόθεμα στις ΗΠΑ, σε μια επείγουσα προσπάθεια να συγκεντρώσει κεφάλαια και να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Η αμερικανική εταιρεία σταμάτησε την παραγωγή του μοναδικού της μοντέλου στο εργοστάσιο Magna Steyr στην Αυστρία, και τώρα προσπαθεί να αδειάσει το απόθεμα της, καθώς προσπαθεί να στηρίξει την ασταθή οικονομική της θέση.

Η έκδοση Ocean Sport, που είναι η βασική, κοστολογείται πλέον από 24.999 δολάρια ή μείωση 14.000 δολάρια. Η τιμή της μεσαίας έκδοσης (Ocean Ultra) έπεσε από τα 52.999 δολάρια στα 34.999 δολάρια, ενώ η τιμή του κορυφαίου Ocean Extreme έχει μειωθεί από τα 61.499 δολάρια στα 37.499 δολάρια.

Η Fisker την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι είχε περίπου 4.700 αυτοκίνητα στο απόθεμά της, με αξία άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε ακόμα

Η Fisker διακόπτει την παραγωγή του Ocean, αλλά αντλεί επένδυση 150 εκατ. δολάρια

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...