Στον Καναδά τα τρίκυκλα είναι κάπως έτσι…

Σχετικά άρθρα

girfalco2

Στον Καναδά, για πολλούς μήνες τον χρόνο κυκλοφορούν με snowmobiles, σ’αυτά λέγεται πως γαλουχήθηκε στον αξιοζήλευτο χειρισμό και ο μεγάλος Gilles Villeneuve. Από τα snowmobiles θαρρώ, λοιπόν, πως έρχεται αυτή η Καναδική ιδιοτροπία με τα σπορ τρίκυκλα που εκεί είναι αρκετά διαδεδομένα παρόλο που αρκετά από αυτά είναι ανοιχτά.

Τα ποιο διαδεδομένα είναι τα PolarisPolaris, αλλά υπάρχουν και άλλες εταιρείες, όπως η Campagna Motors. Πίτα από την αγορά των τρίκυκλων θέλει να πάρει και αυτή η Καναδική, βεβαίως start-up, Girfalco!

Η teaser παραπάνω φωτογραφία δείχνει το φιλόδοξο ηλεκτρικό τρίκυκλο που ετοιμάζουν, και εγώ αν δεν ήξερα πως πρόκειται για τρίκυκλο θα “ψάρωνα” σίγουρα. Όπως και το Polaris Slingshot, ούτε και το Azkarra θα έχει παρμπρίζ, τουλάχιστον στον βασικό εξοπλισμό. Το ηλεκτρομοτέρ θα κινεί τον πίσω μοναδικό τροχό αλλά θα υπάρχει και τρικίνητη έκδοση που θα ονομάζεται Azkarra S, με ένα ηλεκτρομοτέρ σε κάθε τροχό και torque vectoring.

Για το εσωτερικό γνωρίζουμε πως θα είναι αρκετά customizable και θα διαθέτει ηχοσύστημα ειδικό για ανοιχτά οχήματα, υποθέτοντας πως εννοούν πως θα έχει ενεργό noise canceling κάνοντάς το αρκετά άνετο ακόμη και για χαλαρές και μεγάλες διαδρομές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα