Βρετανός στοιχημάτισε πριν 12 χρόνια ότι ο Hamilton θα ξεπεράσει τις νίκες του Schumacher. Kέρδισε €15.000

Τη στιγμή που ο Lewis Hamilton πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού και κέρδισε το GP Πορτογαλίας, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στο βιβλίο της ιστορίας, καθώς πήρε την 92η του νίκη και έγινε ο πιο επιτυχημένος οδηγός της F1.

Χρειάστηκε 14 χρόνια για να σπάσει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες ενός οδηγού στην F1, καθώς η τελευταία νίκη του Michael Schumacher είχε έρθει στο GP της Κίνας, τον Οκτώβριο του 2006, οδηγώντας την Ferrari 248 F1.

Η καριέρα του Hamilton στην F1 ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα, ενώ το 2008 κατέκτησε τον πρώτο από τους -προσεχώς- επτά παγκόσμιους τίτλους του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο τέλος της σεζόν του 2008, ο Βρετανός είχε στο βιογραφικό του “μόλις” 9 νίκες, αλλά αυτές ήταν αρκετές για έναν οπαδό του να κάνει μια μεγάλη πρόβλεψη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρία στοιχημάτων stoiximan τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ένας Βρετανός έπαιξε στοίχημα ότι ο Hamilton -ο οποίος μόλις είχε κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με τη McLaren- θα περάσει το ρεκόρ νικών του Schumacher.

Η απόδοση του στοιχήματος ήταν 33/1, με τον οπαδό του Hamilton να παίζει δύο στοιχήματα των 200 λιρών δύο συνεχόμενες ημέρες, στις 6 Νοεμβρίου και στις 7 Νοεμβρίου, του 2008. Με τη νίκη του Hamilton στην πίστα του Portimao το στοίχημα επετεύχθη, και ο οπαδός του Hamilton εισέπραξε 13.200 λίρες (€14.700) μετά τη νίκη του τελευταίου στην Πορτογαλία.

Διάβασε ακόμα

https://www.autoblog.gr/2020/05/13/o-michael-schumacher-pshfisthke-o-anthrwpos-me-thn-megalyterh-epirroh-sthn-istoria-ths-f1/

Autoblog.gr