Ματαιώθηκε το Γαλλικό GP

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2009 από τη FIA, μια ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (FFSA) έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία: το Γαλλικό Grand Prix του 2009 δεν θα διεξαχθεί γιατί η ομοσπονδία δεν μπορεί να το διοργανώσει λόγω οικονομικών δυσκολιών…..

Η ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας ήταν ολιγόλογη και ανάφερε: «Για λόγους που έχουν σχέση με την οικονομική κατάσταση, η FFSA (Federation Francaise du Sport Automobile) αποφάσισε να ματαιώσει το Grand Prix Γαλλίας. Η FFSA θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι παρακολούθησαν το Γαλλικό GP και στήριξαν αυτόν τον διεθνή αγώνα τα προηγούμενα χρόνια».

Το Γαλλικό GP ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 28 Ιουνίου. Μετά το «κόψιμο» του καναδικού αγώνα και τη ματαίωση του γαλλικού, στο πρόγραμμα της Formula 1 έχουν απομείνει 17 αγώνες και δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση αν υπάρχει πρόθεση να αντικατασταθεί ο αγώνας της Γαλλίας από κάποιον άλλο ή αν θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στο καλεντάρι.

MSFREE

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr