Τέλος ο Schumacher απο την Ferrari ;

Σχετικά άρθρα

michael-schumacher

Η προσφορά του Michael Schumacher στην Scuderia ήταν σίγουρα η μέγιστη δυνατή, αφού αυτός ήταν που την έβγαλε από την παρακμή της δεκαετίας του 90΄ και την ανέδειξε σε υπερδύναμη στην δεκαετία του 2000. Δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του απο την ενεργό δράση, δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στα pit της ομάδος να δίνει συμβουλές, αφού έχει θέση ειδικού συμβούλου στην Ferrari. Ο Γερμανός έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει μια διοικητική θέση και πως ο κύριος στόχος του στην Ferrari είναι να βοηθάει μηχανικούς και οδηγούς με την εμπειρία του….

Όμως αυτό φαίνεται πως δεν αρκεί στην Ferrari, αφού σε δηλώσεις ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας Stefano Domenicali δήλωσε :

“Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το 2009 άρα θα είναι μαζί μας και του χρόνου. Οι δραστηριότητες που έκανε τόσο στην αγωνιστική ομάδα, όσο και στα αυτοκίνητα δρόμου θα συνεχιστούν. Ωστόσο, η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να επανεξεταστεί το τι πραγματικά προσφέρει στην Ferrari. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της νέας σεζόν που έρχεται, θα υπάρξουν συζητήσεις για να δούμε κατά πόσο θα συνεχιστεί η συνεργασία μας».

Οι παραπάνω δηλώσεις είναι τουλάχιστον προσβλητικές προς το πρόσωπο του Γερμανού, αφού με την προσφορά του και μόνο ο “Μιχαλάκης” θα έπρεπε να έχει μια μόνιμη θέση στην Ιταλική ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα