Πουλήθηκε η Renault και παραμένει στην Formula 1

Σχετικά άρθρα

Renault F1 Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina

Επίσημο πλέον, η Renault ανακοίνωσε ότι πούλησε το 75% της Renault F1 στην Genii Capital μια εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την συμφωνία αυτή ακούει στο όνομα Gerard Lopez και η συμφωνία που έκανε με την Renault αφορά μόνο στις εγκαταστάσεις την ομάδος Formula 1 στο Enstone με την Renault να διατηρήσει τον πλήρη έλεγχο των εγκαταστάσεων στο Viry όπου κατασκευάζονται οι κινητήρες . Με λίγα λόγια, το λογότυπο Renault F1 θα παραμείνει όπως έχει στην Formula 1 ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συμφωνία της Red Bull να χρησιμοποιεί κινητήρες της Renault για το 2010. Όσον αφορά τους οδηγούς η θέση του Kubica παραμένει ως έχει ενώ αναζητείται ο έτερος πιλότος.

Οι φήμες λένε ότι ο Gerard Lopez είναι στενός συνεργάτης του Flavio Briatore ο οποίος βρήκε τρόπο να εμπλακεί και πάλι με την Formula 1 έστω και παρασκηνιακά. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

[Πηγή: Renault F1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...