Έκθεση Γενεύης 2010. Opel Flextreme GT/E Concept

Σχετικά άρθρα

Το νέο Flextreme GT/E Concept έκανε την εμφάνιση του στη Γενεύη. Το πρωτότυπο μήκους 4.7 μέτρων το αυτοκίνητο διαθέτει υβριδική τεχνολογία (E-REV) που περιλαμβάνει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης καθώς και με έναν ηλεκτροκινητήρα συνολικής ροπής 37 κιλών. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του αγγίζει τα 200 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά και μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα για 60 χλμ έχει μέση κατανάλωση 1.6 λίτρα/100 χλμ. Το εκπληκτικό αυτό νούμερο οφείλεται και στο αεροδυναμικό συντελεστή οπισθαίλκουσας που είναι μόλις 0.22 c ενώ διαθέτει κατά κάποιο τρόπο «ενεργή» αεροδυναμική μετά τα 50 χλμ/ώρα χάρη στις εισαγωγές/εξαγωγές αέρα που διαθέτει με τον αέρα να εισέρχεται από την οροφή και να εξέρχεται από τις πλάγιες οπές.

Στιλιστικά τώρα, το Flexitreme GT/E Concept διαθέτει νέα γρίλια εμπνευσμένη από αυτή της Corvette, LED φωτιστικά σώματα μπροστά,πίσω καθώς και ζάντες 21″. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο δελτίο τύπου που ακολουθεί. 

[Πηγή: Opel]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα