Η Drako Motors πήγε το GTE στο Winter Performance Track στο Steamboat Springs του Κολοράντο προκειμένου να αξιολογήσει τον χειρισμό του αυτοκινήτου της στο χιόνι και δημιούργησε τα ακόλουθα video.

Το GTE περιγράφεται ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό hypercar τετράπορτο, τετραθέσιο GT, περιορισμένης παραγωγής, που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, άριστο έλεγχο και ασφάλεια.

Το GTE έχει σχεδιαστεί από τον Lowie Vermeersch και την ομάδα του στο GranStudio στο Τορίνο της Ιταλίας. Ο ίδιος έχει βάλει τις πινελιές του στις Ferrari California, FF, 458, Alfa Romeo 2uettottanta concept και Dallara Stradale.

Διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε τροχό- συνολικής απόδοσης 1.200 ίππων με 8.800 Nm ροπής. Έχει τελική ταχύτητα 332 χλμ/ώρα και το 2015, κατά την ανάπτυξη του, είχε σημειώσει χρόνο 7:49,04 στο Nurburgring.

Φορά μια μπαταρία χωρητικότητας 90 kWh που μπορεί να φορτίσει και με ταχυφορτιστή 150 kW. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 25 μονάδες, με το κόστος του αυτοκινήτου να ξεκινά από τα 1,25 εκατ. δολάρια.